το Ισλάμ του Αδόλφου Χίτλερ

28/12/2015


adolf-hitler-tayyip-erdogan-turkey

Να με συμπαθά η χάρη σας, σύντροφοι [εθνικο]σοσιαλισταί, αλλά πέραν από την πλάκα (?) με τον αρχομανή Ερντογάν, το μαχόμενο Ισλάμ το έμπασε εις τας Ευρώπας του 20ου αι, το Δεύτερο Ράιχ (1871-1919), το Τρίτο Ράιχ (1933-45), το Ορντολίμπεραλ Ράιχ (1992-2015), και ο Αδόλφος Χίτλερ προσωπικώς!

Το «ισλαμοφασίστες» δεν είναι παραμύθα, όπως π.χ το «EAMοβούλγαροι»
islamofascists

Όσον αφορά τον «ισλαμικόν κίνδυνον«, αυτήν την επίμονη πεποίθηση που μας έχουν φυτέψει στο κρανίο, τόσο από τας Ευρώπας, όσο και από τον Κλήρο, αλλά και από το τοπικό παράρτημα του επιδιωκομενου ΔΙΕΘΝΟΥΣ Χιλιετούς Deutsche Reich, την Χρυσή Αβγή, αξίζει να σημειωθεί ότι «παραβλέπεται» βολικά το φλερτ του Τρίτου και του Δευτέρου Ράιχ, με το Ισλάμ, και με το σουνίτικο, και με το σιίτικο, και με την χείρα φιλίας, τείνουσα αρχεοελλλεινικώς προς ποικίλα έθνη Μωαμεθανών:

  • Άραβες (Παλαιστίνιοι, Ιρακινοί, Σύριοι),
  • Τούρκοι, Βόσνιοι (& Σέρβοι του Νόβι Παζάρ),
  • Αλβανοί,
  • Λίβυοι,
  • Πέρσες κ.ά..

Βέβαια η Χρυσή Ζύμη –αλλά και γενικότερα ο όψιμος «ευρωπαϊκός εθνικισμός», αν και αποκρυσταλλωμένο απολίθωμα του ναζισμού («the vigilant nations, from Lisbon to Vladivostok«, με όλες τις παραλλαγές, και ως Τρίτη Θέση, Στρασσερισμός κλπ)– προσποιείται αμνησία ώστε να μην ..βραχυκυκλώνει τα κράνη, τους αφυείς λύκους που εκτρέφει, και οι οποίοι καταναλώνουν τόνους ξενοφοβίας και ισλαμοφοβίας, προς καθημερινήν βρώσιν, μαζί με το Αίμα, την Τιμή και το ..Σανό που τους μπουκώνουν, μαζί και με τον αντισημιτισμό, και την γενικότερη μισολαγνεία, τα πάγια δόγματα του ναζισμού.

το «mein kampf», σε αραβική έκδοση, από την εποχή του Τρίτου Ράιχ:

Εικονίδιο

 

Βόσνιοι ϟϟ, φεσάτοι, κατηχούνται εις τον αντισημιτισμόν:

Εικονίδιο

Παρά τις πiπες περί αναγκαιότητος για εθνική και θρησκευτική αποκλειστικότητα καιφυλετική καθαρότητα, που πρεσβεύουν σήμερα (!) οι απανταχού νεο-ναζί χαζοί, όπως π.χ οι γερμανάρυοι των PEGIDA & NPD, οι ελλλεινοναζί της Χρυσής Κόπρου του Αυγείου, οι φραγκοφασίστες του Φροντ Νασιονάλ, κλπ, εν τούτοις από το αυθεντικό NSDAP, και το Τρίτο Ράιχ του, είχαν βάλει νερό στο μεθυστικό κρασί της στείρας ιδεολογικής τους αδιαλλαξίας, στρατολογώντας από «..κατώτερα» έθνη και ομάδες, ένεκα του πολέμου που πάσχιζαν να κερδίσουν, φυσικά!

Τίποτα δεν αλλάζει τα ιστορικά πεπραγμένα των παγίων αλλαξoκωλιών του Ισλάμ, τόσο με τον ..Εθνοκοινωνισμόν, που γέγοναι κατά την διάρκεια του Τρίτου Ράιχ (1933-45), όσο και με τον «τευτονικό» ιμπεριαλισμό του Δευτέρου Ράιχ (1871-1919)

Έτσι εκτός από την ..πολυπολιτισμικότητα των Waffen ϟϟ, υπήρξε προσέγγιση π.χ:

1. των [Μουσουλμάνων Αράβων] Παλαιστινίων (περιμάζωμα και αναγωγή σε στάτους «παγκοσμίου/ oικουμενικού θρησκευτικού ηγέτου» για τον έκπτωτο μουφτή της Ιερουσαλήμ, Μοχάμεντ Εφέντη Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί (1921-37),

Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
hof42552
Εικονίδιο

ο ισλαμοναζί σωσίας του ..Ryan Gosling, με τον σαουδικό πρίγκιπα [και κατοπινό βασιλιά] ..Βασίλη/ Φαϊζάλ:

 

2. των [Μουσουλμάνων Αράβων] Συρίων, των τότε, αλλά και με τωρινή παρακαταθήκη.

3. των [Μουσουλμάνων Αράβων] Ιρακινών (υποδαύλιση ενδοδυναστικής εξέγερσης:  Χρυσό Τετράγωνο )

4. των [Ταοϊστών και Βουδιστών] Κινέζων, της Εθνικιστικής Κίνας, που όμως θαπροδοθεί από το ερπετοειδές Τρίτο Ράιχ, χάριν της Ιαπωνίας. Πρόκειται για την Κίνα που μεταπολεμικώς θα εξελιχτεί εις Ταϊβάν.. Άρα και της Αναθεωρητικής Εθνικιστικής Κίνας (εντός της ιαπωνικής ζώνης κατοχής).. Aπό τους τριμλάλακες που ιδρύσαν την Ταϊβάν, έχει ξεπηδήσει η χίπστερ μόδα «Nazi chic»

Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο

ο γιος και διάδοχος του προέδρου Τσιάνγκ Καϊσέκ:Εικονίδιο

Ο Ρόμελ επιθεωρών άγημα της λεγεώνος «Ελεύθερη ..Ινδία«. Άραγε μετρήσαν φυσιογνωμίες, μύτες και αποχρώσεις, πριν τους κατατάξουν σε μαχητές του Ράιχ (αρχικώς τμήμα της ..Βέρμαχτ: 1941-44, ενώ αργότερα τμήμα των Waffen ϟϟ: 1944-45)? Και άραγε την «Ελεύθερη Ινδία«, πότε ακριβώς σκοπεύαν να την εξολοθρεύσουν, λόγω μη-καθαρότητος; Πριν ή μετά από τα «Τάγματα Ασφαλείας» των ημετέρων γερμανοτσoυλακίων, παρδόν, των γερμανοτσολιάδων? Ας μας απαντήσει κανένας χρισαβγουλίτης!Εικονίδιο

Κοζάκοι με τον Ιωσήφ Γκαίμπελς:Εικονίδιο

Αζέρος Τουρκόγυφτος με χρυσά δόντια, χαμογελώντας μέσα από την Hugo Boss στολάρα του:Εικονίδιο

Ελλλεινας με φέσι:

Εικονίδιο

Και οι ψευδο-Μαυροφόροι τζιχαδιστές του Daesh [ISIL] μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από την σαουδική δυναστεία και τους βαχαβίτες & σαλάφι της, όμως εμπίπτει και στην κατηγορία των κοινωνών του ΔΙΕΘΝΟΥΣ εθνικισμού, που προωθεί ύπουλα και δόλια ο διαχρονικός γερμανικός ιμπεριαλισμός! Πρόκειται λοιπόν ξεκάθαρα [ίσως και ..καθάρυα] για ισλαμοφασίστες.

INTERNATIONAL_fascism

«Και με τον αστυφύλαξ, και με τον χωροφύλαξ«, λοιπόν οι τζιχαδιστές? Σαφώς: Είναι υποχείρια των ιμπν-Σαούντ, αλλά επηρεάζονται τα μάλα και από την αποκρυσταλλωμένη φρίκη του Τρίτου Ράιχ! Παράδειγμα ανάλογης διπλής επιρροής αποτελεί π.χ η γεωπολιτική πορεία του Καζακστάν που συστρατεύεται παγίως με την πουτινική Ρωσία, αλλά διατηρεί και γέφυρες τουρανισμού με την ερντογανική Τουρκία!

553584-europa3

Ευμένης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: