τι γυρεύει η Γερτρούδη από την Ωραία Ελένη?

13/02/2016


Hellas_ealw

Πριν από κάποια χρόνια ο Βαρουφακλής περιέγραψε με οικονομική παραβολή, τον μηχανισμό χρεωστικής καθυπόταξης με την οποία η Γερτρούδη/Γερμανία διπλάρωσε την Ισαβέλα/Ισπανία. Ας ασχοληθούμε πια για το πώς η Γερτρούδη λιγουρεύεται και τον μπαχτσέ της Ωραίας Ελένης/Ελλάδας, και πώς καταφέρνει και τον νέμεται.

BRASS_

Η Ωραία Ελένη/Ελλάδα προσπαθεί να νοικοκυρέψει τα του οίκου της, ενώ δέχεται και τας επιπλήξεις της dominatrix Γερτρούδης

Τα ίδια ισχύουν βεβαίως και για την Λούσι  την Πορτογαλέζα, όσο και αν θέλουμε να συμπαθήσουμε την Γερτρούδη:

panamasl

dr_evil_eu

original_fascist

Ενώ μας γαμoύν άνευ σιέλου οι Γερμανοί ολιγάρχες του €υρωπαϊκού Λαϊκ[ιστικ]ού Κόμματος (epp, οι Συντηρητικοί της Ηνωμένης Ευρώπας), κάποιοι ακόμα πλέκουν ευφάνταστες θεωρίες συνωμοσίας, ώστε να περιλάβουν Αμερικάνους, Εβραίους, Σιωνιστάς και Δρακονιανούς εις την εξίσωση! Αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα εδραιώνεται η προπαγάνδα του γερμανικού ιμπεριαλισμού, σταδιακώς από τους χρόνους των Ίωνα Δραγούμη και Ιωάννου Μεταξά, μέχρι σήμερα όπου μας στρώνει με τις θεσμικές τζιριτζάντζουλες της €υρωπαϊκής Ένωσης για να συνεχίσουμε να του καθόμαστε ως υπάκουο και αυτομαστιγούμενο ..groupie!

Ενώ οι παρόντες ηγεμόνες της γεωπολιτικής περιοχής μας, Ηνωμένη Γερμαν€υρώπη, πουτινική Ρωσία, ερντογανική Τουρκία, σιωνιστικό Ισραήλ, σιιτικό Ιράν και ΗΠΑ & ΝΑΤΟ, παίζουν παιχνίδια εξουσίας εις βάρος των υπολοίπων κρατών, εμάς των ατιμασμένων και πτωχευμένων υπηκόων της καγκελαρίας, μας αρέσει να μας γαμoύν,  αρκεί να είναι ξανθοί και γερμανάρυοι, οι επιβήτορές μας. Και κάπως έτσι είναι που έχουμε κλειδώσει οι Έλλλεινες Εθνικιστές Πατριώτες, παρωπιδικά όσο και θρασύδειλα αποκλειστικώς εναντίον των «κατωτέρων» μας, των προσφύγων και μεταναστών, ωσάν οργίλοι PEGIDAραίοι:


 1. xryshaygh com und blogspot
 2. antepithesi.gr
 3. cretanpatriot
 4. eglimaties
 5. egklimatikotita-allodapwn
 6. eglimatikotita.gr
 7. eirhinika.wordpress
 8. elamcy
 9. eleysis-ellinwn
 10. elldiktyo
 11. ellhnonefodos
 12. ellinikidrasi
 13. ellaniapili
 14. emprosnews
 15. eske2013
 16. ethnikismos.net
 17. ethnikistikosagwn
 18. esxatianasxesi
 19. ethnikosanexartitossindesmos
 20. galanoleykoblog
 21. greece.org
 22. greekalert
 23. hellenicpride
 24. hellenicrevenge
 25. ieroslochos
 26. ioannismetaxas
 27. kisamosyperellinon
 28. koinonikosethnikismos
 29. logxi
 30. makeleio
 31. metaxas-project.com
 32. mikromeseos
 33. myrmithonas
 34. national-pride
 35. panagiotisarvanitis
 36. paratiritirio-ellinofonon-graikylon
 37. periergo.com
 38. prwthentekatou
 39. redskywarning
 40. theodotus (που μοστράρει ως ακρογωνιαία, την φωτο Γερμανού στρατιώτη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ν’ανάβει με το τσιγάρο του, τσιγάρο Εγγλέζου, με την λεζάντα «την επόμενη φορά θα πολεμήσουμε πλάι πλάι», δήθεν ως φυλετικά αδέλφια, επαγρυπνούντα εις την φύλαξη της Λευκής Ευρώπης, από τα στίφη των κατωτέρων φυλών.. Ε, η επόμενη φορά ήρθε, γκεμπελικοί ψεύτες, και ήταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, όταν και πάλι οι Γερμανοί επιχειρήσαν ν’αντικαταστήσουν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία της Βρετανίας με Νέα Τάξη Πραγμάτων, καταστρέφοντας τα πάντα, για να χτίσουν τις «χιλιετείς» ονειρώξεις τους, ούμπερ απ’τις στάχτες.)
 41. topgreekdocumentaries
 42. xa-an-at
 43. xaathinas
 44. xaioniou
 45. xapyrgos

Υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για ολοκληρωτικοποίηση της Ηνωμένης Γερμαν€υρώπης. Μην Χ.Α.ύετε λοιπόν ό,τι αίμα, τιμή και σανό σας σερβίρουν, από τα σκοτεινά κέντρα αποκαταστάσεως του χιλιετούς Reich! Γιατί αυτo είναι ο «Βλαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Κόπρος του Αυγείου»: Δεν είναι παρά τοπικό παράρτημα ενός σκιώδους ΝάΖιΝτΑΠ Β’ (NSDAP II).

golden_dawn_devolution

Πόσο πατριώτης, Έλληνας, ξεχωριστός, άνθρωπος, μπορεί να είναι όποιος μάχεται πάνω απ’όλα για τoυς ζοφερούς γεωπολιτικούς στόχους της ..Γερμανίας (Deutschland ϋber alles)…?

flagggΗνωμένη Γερμαν€υρώπη εὑρῆκε τὴν Ελλάδαν δαµαλίδα ἁπαλὴν καὶ τρυφεράν, καὶ ὡς τὸ καινὸν ἀλεκτόριν οὕτως αὐτὴν πεπήδηκεν. Καὶ ἐποίησε παιδία ὡς τὰ ξεκούκουδα, ίνα γ€ρμανοτσολιάδας αποκαλούσιν. Καὶ οὐδεὶς τολµᾶ λαλῆσαι


Thumbnail
Thumbnail
Xrysavgites-nazistikoi-xairetismoi-9-570

Reichskommissariat Μπoυρδελάς

sw-golden-dawn

o-manifestazione-neonazista-facebook

Reichskommissariat Ουκραΐνα

Thumbnail

O ΔΙΕΘΝΗΣ εθνικισμός εκχύει ύπουλα το αποβλακωτικό και εκβαρβαρωτικό του δηλητήριο προς όλες τις κατευθύνσεις (εξού π.χ και το Nazi Chic στην Άπω Ανατολή), και ουχί μόνο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας. Μην κολακεύεστε λοιπόν οι γερμανομανείς! Που να χτυπάτε τον κwλον σας χάμες οι ελεεινοί ελλλεινοναζί χαζoί, οι εμπνευστές του Διεθνεθνικισμού:

Ή νομίζετε ακόμα ρε χιλιαστές χρυσαυγιτάκια, νεοταξικά πιονάκια της Μέρκελ και αφυή μπάσταρδα του Αδόλφου, ότι η «αδελφή & σύμμαχος» Γερμανία της ανατολής του «Μαύρου Ηλίου», δηλαδή της Nέας Τάξης Πραγμάτων για την αποκατάσταση του Χιλιετούς Reich  (Neu Weltordnung Zeit für der Tausend Jahr Reich)» πιστεύει -στα σοβαρά– στην αξία του Ελληνισμού ως ισοτίμου (ή και «αποκλειστικού»!) εταίρου για την πανευρωπαϊκή [και διαγαλαξιακή Tongue] της επέκταση..?  χαχαχα!

Είναι πολλές οι χώρες όπου μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται διεθνεθνικιστές, πoυτανάκια του διαχρονικού γερμανικού ιμπεριαλισμού, έχοντας προσηλυτιστεί στα ανόσια δόγματα που καθοσιώθηκαν με τα ζοφερά πεπραγμένα του Τρίτου Ράιχ.

Κάποιοι πάλι ίσως επιμείνουν ότι διαχρονικός εχθρός του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας δεν είναι οι χιτλερικοί, αφού βλέπουν παντού «σιωνιστές της παγκοσμιοποίησης«, ή «διεθνιστές κομμουνιστές απλύτους«.

Είναι -βλέπετε- και αυτή η άτιμος, η «ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς«:

Αζερμπαϊτζάν

Αίγυπτος

Αλβανία

Αργεντινή

Αρμενία

Αφγανιστάν

Βέλγιο

Βενεζουέλα

Βολιβία
ΚοΚοΒο: Κομμουνισταί Βολιβίας, οι φονιάδες του Τσε Γκεβάρα

Βουλγαρία

Βραζιλία
ΚοΚοΒρα: Κομμουνισταί Βραζιλίας, πορτογάλοι ..πορτογάρυοι

Βρετανία
ΚοΚοΒρε: Κομμουνισταί Βρετανίας

Γαλλία

Γεωργία

Δανία

Δομινικανή Δημοκρατία

Δραγοβιτία/Σλαβομακεδονία

Ελλάδα
ΚοΚοΕλ: Κομμουνισταί της πιο ηγαμημένης χώρας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως

Ελβετία

Εσθονία

ΗΠΑ

Ινδία (Μπαράτ, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές)

Ιράκ

Ιράν

Ιρλανδία

Ισημερινός/Εκουαδόρ

Ισπανία
KoKoΙσπα

Ιταλία

Καζακστάν

λοιπή Καυκασία

Κίνα/Ταϊβάν
ΚοΚοΤα: Κομμουνισταί Ταϊβάν, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ Κίνα ~ η πηγή του Nazi Chic

Κιργιζία

Κολομβία

Κροατία

Λετονία

Λευκορωσία/Μπελαρους

Λιθουανία

Μεξικό

Μυάνμαρ/Μπούρμα/Βιρμανία

Νορβηγία

Ολλανδία

Ουγγαρία
ΚουΚουΟυάγες: Κομμουνισταί Ουγγαρίας, ..Άρυοι, όχι ψέμματα

Ουζμπεκιστάν

Ουκρανία

Πολωνία

Πορτογαλία

Ρουμανία
ΚουΚουΡου: Κομμουνισταί Ρουμανίας, η Σιδηρά Φρουρά

Ρωσία
ΚοΚοΡω: Κομμουνισταί Ρωσίας, όψιμοι φασίστες

ΚοΚοΡω: Κομμουνισταί Ρωσίας, πρώιμοι φασίστες

Σερβία

Σλοβακία

Σλοβενία
ΚοΚοΣκ: Κομμουνισταί Σλοβενίας ~ Όσοι Σλάβοι της Καραντανίας δεν έγιναν ..Αυστριακοί

Σουηδία

Συρία & Λίβανος

Ταϊλάνδη

Τατζικιστάν

Τουρκμενιστάν

Τσεχία

Φινλανδία

Χιλή
ΚοΚοΧιλ: Κομμουνισταί Χιλής, πινοσετανοί νιτσεανοί

Γερμανία
ΚουΚουΓου Εσωτερικού: Κομμουνισταί Γερμανίας€E
€PP: ΚΚ€υρώπης ~ €υρωμετ
Γιατί πέραν από οιανδήποτε φασιστική ιδεολογία, και όσον αφορά και εμάς τους Έλληνες, ο διαχρονικός γερμανικός ιμπεριαλισμός ποθεί διακαώς επιβολή της επιρροής του και προς τα μέρη μας, μιαν Ώθησή τους προς Μεσόγειον (
Drang nach Mittelmeer):

Αλλά εκεί εις τας Βρυξέλας και το Βερολίνο παίζουν με την φωτιά, αναζωπυρώνοντας πληγές που δεν σβήνουν εύκολα:

—> 1. ξενοφοβία: και μεταναστοφοβία και προσφυγοαρνησολαγνεία και ισλαμοφοβία

immigration_boost_hypocrisis

—> 2. ικανοκεντρισμό: διάκριση λόγω φύλου, έλλειψης ικανότητας, κανονικότητας ή και υγείας, π.χ δυσμορφοφοβία κλ

—> 3. ρατσισμό: απάρτχαϊντ/apartheid, δηλαδή διακρίσεις σε βαθμό εξολοθρεύσεως λόγω τοπικής, γλωσσικής/διαλεκτικής, πολιτιστικής, φυλετικής, χρωματικής, θρησκευτικής διαφοροποίησης ή υπόστασης, ή λόγω εθνικής συνείδησης, ή λόγω πολιτικών και ετέρων φρονημάτων, ή λόγω τρόπου ζωής, ή λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

—> 4. ελιτισμό: βαυκαλισμός με ιδεολογικό πρόσχημα

—> 5. μισολαγνεία

—> 6. υπερεθνικισμό

Συμφώνως του Κεντρικού Σχεδιασμού της Ηνωμένης Γερμαν€υρώπης, και ανάμεσα στα εργαλεία εκφασισμού του ελληνικού έθνους, συγκαταλέγονται η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ διαιώνιση του Κυπριακού Ζητήματος, η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ κλιμάκωση στο Μακεδονικό, αλλά και η περισπούδαστος συνθήκη Δουβλίνου:

 • Δουβλίνο I με υπογραφή Σαμαρά και Κων. Μητσοτάκη: 15 Ιουνίου 1990,
 • Δουβλίνο ΙΙ με υπογραφή ΓΑΠαπανδρέου και Σημίτη: 2003,
 • Δουβλίνο ΙΙΙ με υπογραφή Ευ.Βενιζέλου και Σαμαρά: 2013
Pat_Oliphant_28_08_1992

γελοιογραφία του οξυδερκούς Pat Oliphant από το 1992, όπου μαρτυρείται η υστεροβουλία, η χαιρεκακία, η ευθύνη των Γερμανών για την δήωση της Γιουγκοσλαβίας

Υπό το πρίσμα συγκεκριμένων [πρωκτικών και μη] εμμονών, που παραδόξως διατηρούν τα σκυλάκια των Νιμιτζών εθνικιστών, τα ποντίκια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ εθνικισμού υποπέφτουν σε αντιφάσεις εντελώς συνειδητά, ένεκα που μαζί με το Μίσος, την Τιμή και το Αίμα, λατρεύουν και το Ψέμμα, π.χ όσον αφορά την δήθεν απόλυτον αναγκαιότητα για ιδεολογική και πολιτιστική υπεροχή, για εθνική απομόνωση, για φυλετική ανωτερότητα και καθαρότητα, για θρησκευτική αποκλειστικότητα, και για σεξουαλική κανονικότητα.

Εικονίδιο

tumblr_n2g0dkpfpg1shlr2wo1_500

attribution-bundesarchiv-bild-183-h28708-cc-by-sa1

486403-merk

527556-ss_mit_acropolis-jpg

Κανείς άλλος γεωπολιτικός παίχτης δεν έχει προκαλέσει στην Ελλάδα την εθνική ζημία που μας έχουν προκαλέσει τα εξής γερμανικά κράτη:

i. το Δεύτερο Ράιχ (1871-1919)

—> «διπλωματία κανονιοφόρων» εις βάρος της Ελλάδος, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα του νεαρού βασιλείου, το οποίο ο ιμπεριαλιστικός σχεδιασμός του Βερολίνου το έβλεπε ως Βαυαρία του Νότου, που παρέμεινε ..απροσάρτητη! Παρθενική πρώτη, η μουλωχτή ανθελληνικότητα της Γερμανίας στην συνθήκη του Βερολίνου (1878)..

Όπως συμβαίνει και στις αρχές του 21ου αι, και τότε, η οικονομική κατάσταση του βασιλείου επιδεινώνεται, αντί να θεραπεύεται, εξαιτίας της υστεροβούλου ανάμειξης των κυρίαρχων δυνάμεων (οι έξι παγωνάτοι παππούδες στην γελοιογραφία με την ιστιοφόρο βάρκα «Ευρώπη»: Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Ιταλία και Αυστροουγγαρία, με χρεοκοπία το 1893, και με ΔΟΕ το 1897-98). Τα’χουν πάρει στο κρανίον με τον Έλληνα, οι έξι παγωνάτοι παππούδες, εν έτει 1894:

==> Άγγλος (πρωθυπουργός Γκλάντστοουν ~ 1ος από δεξιά, δίπλα στην λαγουδέρα, και τον Έλληνα),

==> Γάλλος (ο πρόεδρος Κασιμίρ-Περιέ, με τα λευκά, μπροστά από τον ιστό, σημαδεύει τον ..κακοποιό),

==> Ρώσος (ο τσάρος Νικόλαος Β’ ~ 2ος από αριστερά, δήθεν αδρανής και χολιασμένος),

==> Ιταλός (o πρωθυπουργός Κρίσπι ~ 2ος από δεξιά, έτοιμος να επέμβει με γροθιές),

==> Αυστριακός (ο κάιζερ Φρανς Γιόζεφ ~ 1ος από αριστερά, παρατηρεί από αλάργα) και

==> Γερμανός (ο κάντσλερ φον Μπίσμαρκ ~ ακριβώς δεξιά από τον ιστό, σημαδεύει με το νεότευκτον κράτος του)

546589-von_Bismarck

μειδιούν οι Έλληνες τότε, με τον «ΓΕΝΙΚΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ» των δυνάμεων της Ευρώπης, υπό το πρόσταγμα του Βίσμαρκος, εναντίον του «ατάκτου και κακοπληρωτού» Έλληνος..

—> Παράλληλα καλλιεργείται [παρωπιδική ναρκισσιστική] αποχαύνωσις στο στράτευμα, κατάσταση που θα οδηγήσει και στην ήττα του 1897, και στην εντόπια εθνικιστική υστερία του 20ου αι.

—> Αυτά συμβαίνουν ενώ από την άλλη μεριά, το Δεύτερο Reich ευνοεί περισσότερο και ήδη από το 1878, και την Βουλγαρία και την Οθωμανική Αυτοκρατορία: Μέσω γερμανικής μεθοδικότητας και τεχνογνωσίας εκπονήθηκε το σύνολο των θηριωδιών του σουλτάνου Αμπντούλ Χαμίτ Β’ (1896-98), στην συνέχεια, και των Νεοτούρκων (1915), και πιο μετά ακόμα, και της Εθνοσυνέλευσης (αποβίβαση την Σαμψούντα την 19η Μαΐου 1919, και καταστολή της αντίστασης των Ποντίων Ρωμιών και των Αρμενίων):

ο στρατιωτικός σύνδεσμος του Δευτέρου Ράιχ, με την οθωμανική Τουρκία, Όττο Λίμαν φον Σάντερς, μαζί με τον Μουσταφά Κεμάλ, στολισμένον με σιδηρούς σταυρούς:

ο Κάιζερ του Reich, Βίλχελμ Β’, ενώ επισκέπτεται την Γκελίμπολού/Καλλίπολη το 1915, συνοδευόμενος από έναν εκ της Τριανδρίας των Νεοτούρκων (είναι οι δυο με τα καθήκια στο κεφάλι). Ο Κεμάλ βρίσκεται επίσης κάπου εκεί γύρω:

kaiser_w_in_gallipoli

532700-The-Balkans-1913


533999-bulgaria_during_world_war_i

ii. το Τρίτο Ράιχ (1933-1945)

tumblr_nkt176nz5f1temucpo1_250

—> Δολοφονία του [προσκειμένου στην Αγγλίαν πλέον, 1938-41] ηγέτου Μεταξά, εισβολή και ξεπάτωμα της χώρας, με συντονισμό του κυβερνώντος NSDAP και της τραπεζοβιομηχανικής ελίτ του Reich, της ίδιας ακριβώς που ακόμα κυβερνά την Γερμανία: IG Farben (συσπείρωση των BASF, Bayer, Hoechst, Agfa, Griesheim-Elektron, Weiler Ter Meer, που μεταπολεμικώς ξανασπάσαν σε AGFA Gevaert, BASF, Bayer, Sanofi), HDW, BMW, Mercedes-Benz, Krupp, Thyssen, Siemens, Ferrostaal, Volkswagen κλπ..

greece_prefectures_1941-44
triple_occupation_of_greece

tumblr_n4coclqaxa1rjssvvo1_400

Δημιούργησαν Ανεξάρτητον Μακεδονία, το 1944, με επίκεντρο το σλαυικό έθνος Δραγοβίτες/Драговитe.

DVOGbZ-X4AAwGUt

tumblr_mg4xkmh7lu1rsuvvmo1_400

iii. η Ηνωμένη Γερμαν€υρώπη ([1992-93]2007/9-)

—> καθυπόταξη μέσω εκτίναξης Χρέους, υφαρπαγή νομισματικού και δημοσιονομικού ελέγχου, και κάθε δυνατότητας για μακροοικονομικό σχεδιασμό, υπονόμευση Κρατικής Επιχειρηματικότητας, Ελευθερίας της Αγοράς, και άλλα πολλά ακόμη.. .

Την Ελλάδα την έχουν ταξινομήσει ως χώρα-testing tube, δοκιμαστικό σωλήνα για «ελεύθερο» νεοφιλελεύθερο πειραματισμό.

Π.χ σου καλλιεργούν εδώ και δεκαετίες προπαγάνδα αυτομαστιγωτική και αυτοχειριακή, π.χ για την αναγκαιότητα υλοποίησης «λιγότερου κράτους», αντί του αυτονόητου «θεράπευσε το Κράτος ΣΟΥ», π.χ μέσω αξιοκρατικής αξιολόγησης υπαλλήλων στη Δημόσια Διοίκηση και εργαζομένων σε δημόσιες εταιρίες! Και όμως, ενώ π.χ σου λένε «κλείσε άμεσα και πούλα την ΕΡΤ», «τριχοτόμησε και πούλα την ΔΕΗ», και παλαιότερα «μπάσε στρατηγικούς επενδυτές» για να διαχειρίζονται ..σοφότερα τα Έσοδα-Έξοδα σε ποικίλες ΔΕΚΟ (από τράπεζα Πειραιώς το 1990 μέχρι τον ΟΠΑΠ το 2013), οι άλλες χώρες-εταίροι διατηρούν απείραχτα τα μαγαζιά τους, δεν τα ξεχαρβαλώνουν ιδεοληπτικώς. Π.χ ακόμα και στην Βρετανία, απ’όπου τσαλαπάτησε η νεοφιλελερόκοτα Μάργκαρετ Θάτσερ, το BBC παραμένει κερδοφόρο «κτήμα του Στέμματος», ήτοι είναι δημόσιος οργανισμός! To ίδιο ισχύει και για το RTL που αποτελεί ιδιοκτησία του μεγάλου δουκάτου του Λουξεμβούργου!

Αλλά ας μεταβούμε στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας:
Οι Θάτσερ και Μέιτζορ «απελευθερώσαν» την αγορά, τοοόσο αποτελεσματικώς ώστε κατέστη εκ νέου δημόσιο μονοπώλιο, τουλάχιστον σε επίπεδο βασικού παρόχου, πέραν από τους γνώριμους αεριτζήδες των ΑΠΕ. Πρόκειται για την ÉDF, την δημόσια και κραταιά εταιρία ηλεκτρισμού της ..Γαλλίας! Βέβαια αν παραβλέψουμε την παραδοσιακή αγγλογαλλική κόντρα, η κατάσταση στον κλάδο της Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Βρετανία, παραμένει πάντως καλύτερη από το χάλι των βρετανικών σιδηροδρόμων, όπου η «απελευθέρωση» δημιούργησε μπoυρδέλο παρόμοιο με την κατάσταση των εν Ελλάδι ΚΤΕΛ και αεροπορικών εταιρών: κρατικοδίαιτο ολιγοπώλιο, το λες και καρτέλ.

Όμως, παράδοξη κατάληξη είχε η «απελευθέρωση» της Ηλεκτρικής Ενέργειας και στην ίδια την Γερμανία. Αν και εκεί κάνει κρα από μακριά, ότι πρόκειται γι’αποτέλεσμα σοφού [όντως σοφού όσο και υστερόβουλου!] Κεντρικού Σχεδιασμού του γερμανικού ιμπεριαλισμού που καθιστά την οικονομο-πολιτιστική Ένωση, πραγματική γεωπολιτική αυτοκρατορία: Οι Γερμανοί έδεσαν δυο χώρες- εταίρουςπελάτες καθιστώντας τες συνεταίρες σένιες, παραχωρώντας τους την ηλεκτροδότηση της Bundesrepublik! Για δες και τον χάρτη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, όπου απεικονίζονται οι τέσσερις κατά τόπους βασικοί πάροχοι ηλεκτρισμού της Bundesrepublik:

i. RWE: δημόσια εταιρία ηλεκτρισμού του ομοσπόνδου κρατιδίου της Βορείου Ρηνανίας-Βεστφαλίας (το πράσινο)

ii. EnBW: δημόσια εταιρία ηλεκτρισμού του ομοσπόνδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης / Baden-Württemberg (το πορτοκαλί)

iii. Elia: δημόσια εταιρία ηλεκτρισμού του Βελγίου (το κόκκινο)

iv. ΤenneT: δημόσια εταιρία ηλεκτρισμού της Ολλανδίας (το μπλε)
Ιδού η μυστική συνταγή της επιτυχίας της Ολλανδίας: Είναι η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ —που τόσο μάχονται οι υστερόβουλα σοβιετονεοφιλελέ φράνκεσταϊν €υρωκομισάριοι των Βρυξελών— είναι απαραίτητη, τόσο για βέλτιστη μακροοικονομική εκμετάλλευση των πόρων ενός Έθνους, όσο και για αυτοχρηματοδότηση του Δημοσίου, για να μην βασίζει την ύπαρξή του το Κράτος σε φορολόγηση εισοδήματος, και τελικά στην αλιεία της μικρής μαρίδας! Σε άλλες χώρες (λιιίγο πιο κυρίαρχες από την μπουρδ-Ελλάδα όπου μας «προτρέπουν» να ξεπουλήσουμε την ΔΕΗ μας), δουλεύουν στο full δημόσιες επιχειρήσεις.


—> ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ολλανδίας:

> ΤenneΤ, εθνική εταιρία ηλεκτρισμού, βασικός πάροχος και στην Γερμανία (το μπλε του χάρτη), και ενώ εμάς μας βάζουν να εκποιήσουμε την ΔΕΗ!!!

hollanda

> ABN AMRO (εθνικοποιήθηκε το μακρινό ..2008) τράπεζα

> SNS Reaal (εθνικοποιήθηκε το ακόμα μακρινότερο ..2013) τράπεζα

> Nederlandse Spoorwegen: εταιρία κατασκευής και συντήρησης σιδηροδρομικού εξοπλισμού

> Prorail: σιδηροδρομική εταιρία

> Schiphol Group (69.77%): ναυπηγείο

> Holland Casino: καζίνα και παίγνια

———————————————————————–

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε καθεστώς Ελευθέρας Αγοράς αποτελεί το κατεξοχήν όπλο για οικονομικά ζηλευτές χώρες, μεγάλες όπως η Λαοκρατική Κίνα, και μικρές όπως η Σιγκαπούρη..! Έτσι αρχίζει να καθιερώνεται ως νέα μόδα σε πραγματικά κυρίαρχες χώρες, ανομολόγητη («ε, μην μας πουν και κομμουνιστές») αλλά πάντως εφηρμοσμένη, μιαν νέα γραμμή άμυνας των διαφόρων κανονικών κρατών μπροστά στην νίλα που έχουν πάθει από την PRC Κίνα. Γιατί μπορείς να μοιράσεις απλόχερα [πραγματικό] Σοσιαλισμό, Κοινωνική Δικαιοσύνη, μονάχα εφόσον έχεις ήδη υγιή Οικονομία, όχι μπαρμπούτσαλα, τον παράδεισο των ..καρτέλ (από το καλάθι της νοικοκυράς, τα λογής λογής καύσιμα, μέχρι τις δήθεν «συστημικές» τράπεζες, τις οποίες μπούκωσες με 278 δις €, δίχως τουλάχιστον να μηδενίσεις το ΣΥΝΟΛΟ των δανείων, περίπου 50 δις, για ουσιαστική επανεκκίνηση της πραγματικής Οικονομίας) και της κρατοβόρου επιχειρηματικότητας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΕΑΒ, ΕΝΑΕ, αεροδρόμια & ΥΠΑ, μαρίνες & λιμάνια κλπ)! Το πόρισμα για την Ελλάδα μας, την Ελλαδάρα μας, το έχουμε βγάλει δυστυχώς: Αντί για Δανία του Νότου, την Ελλαδάρα μας την κατήντησε ..Υπερδανεία του Κwλου, ο Κ€ντρικός Σχ€διασμός της Γερμαν€υρωπαϊκής Ένωσης!

Η ασχήμια του παρόντος δήθεν αγνού και αλληλέγγυου Reich, αποκαλύφθηκε για όποιον αντέχει ν’αντίκρύσει την πραγματικότητα. Ποια πραγματικότητα; Π.χ η Γερμανία θεωρεί ισότιμα πoυτανάκια της, χώρες-εταίρες όπως οι BeNeLux και οι Βαλτικές χώρες, αλλά ουχί την Ελλάδα ή την Κύπρο! Αν δεν είναι αυτό απάρτχαϊντ, τι ακριβώς είναι?

Ενδεικτικώς και για του λόγου το αληθές, «το Λουξεμβούργο του Νότου», η Κύπρος ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να μπει σε μνημόνια εσωτερικής συρρίκνωσης on the first place: Τιμωρήθηκε με bail-in & δημοσιονομική προσαρμογή το 2013, επειδή οι καταθέσεις ήταν 3-4 φορές το ΑΕΠ, δηλ την σκίσανε ακριβώς επειδή είχε την οικονομία του Λουξεμβούργου (ιδρυτικό μέλος της €Ε, της ΕΟΚ κ της Άνθρακος & Χάλυβος από τα 1952-57), «κατά παραβίαση του συμφώνου Σταθερότητος», και ας μπήκε η Κύπρος στην €Ε το 2007, και στο € μόλις το 2010! «Η Κύπρος του Βορρά», το Λουξ τιμωρήθηκε με αντίστοιχο τρόπο? Ουδόλως! Αντιθέτως, ύστερα από εθιμοτυπική επίπληξή του για την παραβίαση του συμφώνου Σταθερότητος, όπως αποκαλύψαν οι Αμερικλάνοι με τα LuxLeaks, ο πορδηπουργός Ζαν-Κλωντ Γιουνκέρ ..ανταμείφθηκε γενόμενος πορδηπουργός ολάκερης της €Ε, ως μεσιέ λε πρεσιντάν της Κομισιόν!

Ενώ λοιπόν μας γαμoύν Έλληνες λαχανάδες, Γερμανοί κομισάριοι, και €υρωτσολιάδες μαγιορδόμοι, οι γερμανολάγνοι χιτλερολάτρες φαντασιόπληκτοι ανθέλληνες ακόμα πρεσβεύουν αφυείς ασυναρτησίες περί αμερικανικού δακτύλου και σιωνιστικού κωλoδακτύλου!

NEA_TA3H

Και μην X.A.ύετε λοιπόν αυτά που λέει ο Fϋrherprinzip Μιχαλoβλάκας [και όποιος άλλος παπάρυος, for all I care], ότι π.χ. «δεν είναι η Γερμανία που μας καταδυναστεύει, —hell, που μας εξουθενώνει!— προωθώντας την λεηλασία της Ελλάδας, αλλά οι εβραιομασώνοι σιωνιστές δρακονιανοί και οι ταλιμπάν σκυλάραπες σουνίτες, που κυβερνάνε και την Γερμανία [, και τις ΗΠΑ, τον Άλφα του Κενταύρου, τον Γαλαξία ολάκερο, και τον διπλανό γαλαξία, της Ανδρομέδας] από τις σκιές. Αλλά θα έρθει ο ελευθερωτής ..Πούτιν, που θα συντρίψει ωσάν τον Άγιο Γεώργιον τον δράκοντα της Παγκοσμιοποίησης και θα απελευθερώσει τα άρυα έθνη, τους Έλληνες και τους Γερμανούς, δίνοντας στους μεν Έλληνες την Πόλη, στους δε Γερμανούς την ηγεμονία της Ευρώπης, ο Ορθόδοξος ούμπερμαν νίντζα, ενώ θα καταργήσει και το τρισκατάρατο το Νέο Εορτολόγιο συμφώνως με το Νέο Ημερολόγιο, αλλά και την κατάπτυστην Θεωρία των Ινδοευρωπαίων που έχει σχεδιαστεί για να διχάζει τα αδέλφια, τους Γερμανούς με τους Έλληνες»

http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/06/23/parnitha-21-dec-orkomosia/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%AC%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA-2/

卐 ~ ϟϟ ~ 卐 ~ ϟϟ ~ 卐 ~ ϟϟ ~ 卐 ~ ϟϟ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: