ο αρυανισμός και η νοσηρή κρυφομοφυλοφιλία του

07/02/2016


Εικονίδιο

attribution-bundesarchiv-bild-183-h28708-cc-by-sa1

Ενώ οι παρόντες ηγεμόνες της γεωπολιτικής περιοχής μας, Ηνωμένη Γερμαν€υρώπη, πουτινική Ρωσία, ερντογανική Τουρκία, σιωνιστικό Ισραήλ, σιιτικό Ιράν και ΗΠΑ & ΝΑΤΟ, παίζουν παιχνίδια εξουσίας εις βάρος των υπολοίπων κρατών, εμάς των ατιμασμένων και πτωχευμένων υπηκόων της καγκελαρίας, μας αρέσει να μας γαμoύν,  αρκεί να είναι ξανθοί και γερμανάρυοι, οι επιβήτορές μας. Και κάπως έτσι είναι που έχουμε κλειδώσει οι Έλλλεινες Εθνικιστές Πατριώτες, παρωπιδικά όσο και θρασύδειλα αποκλειστικώς εναντίον των «κατωτέρων» μας, των προσφύγων και μεταναστών, ωσάν οργίλοι PEGIDAραίοι:


 1. xryshaygh com und blogspot
 2. antepithesi.gr
 3. cretanpatriot
 4. eglimaties
 5. egklimatikotita-allodapwn
 6. eglimatikotita.gr
 7. eirhinika.wordpress
 8. elamcy
 9. eleysis-ellinwn
 10. elldiktyo
 11. ellhnonefodos
 12. ellinikidrasi
 13. ellaniapili
 14. emprosnews
 15. eske2013
 16. ethnikismos.net
 17. ethnikistikosagwn
 18. esxatianasxesi
 19. ethnikosanexartitossindesmos
 20. galanoleykoblog
 21. greece.org
 22. greekalert
 23. hellenicpride
 24. hellenicrevenge
 25. ieroslochos
 26. ioannismetaxas
 27. kisamosyperellinon
 28. koinonikosethnikismos
 29. logxi
 30. makeleio
 31. metaxas-project.com
 32. mikromeseos
 33. myrmithonas
 34. national-pride
 35. panagiotisarvanitis
 36. paratiritirio-ellinofonon-graikylon
 37. periergo.com
 38. prwthentekatou
 39. redskywarning
 40. theodotus (που μοστράρει ως ακρογωνιαία, την φωτο Γερμανού στρατιώτη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ν’ανάβει με το τσιγάρο του, τσιγάρο Εγγλέζου, με την λεζάντα «την επόμενη φορά θα πολεμήσουμε πλάι πλάι», δήθεν ως φυλετικά αδέλφια, επαγρυπνούντα εις την φύλαξη της Λευκής Ευρώπης, από τα στίφη των κατωτέρων φυλών.. Ε, η επόμενη φορά ήρθε, γκεμπελικοί ψεύτες, και ήταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, όταν και πάλι οι Γερμανοί επιχειρήσαν ν’αντικαταστήσουν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία της Βρετανίας με Νέα Τάξη Πραγμάτων, καταστρέφοντας τα πάντα, για να χτίσουν τις «χιλιετείς» ονειρώξεις τους, ούμπερ απ’τις στάχτες.)
 41. topgreekdocumentaries
 42. xa-an-at
 43. xaathinas
 44. xaioniou
 45. xapyrgos

Υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για ολοκληρωτικοποίηση της Ηνωμένης Γερμαν€υρώπης. Μην Χ.Α.ύετε λοιπόν ό,τι αίμα, τιμή και σανό σας σερβίρουν, από τα σκοτεινά κέντρα αποκαταστάσεως του χιλιετούς Reich! O ΔΙΕΘΝΗΣ εθνικισμός (ήτοι ο διαχρονικός γερμανικός ιμπεριαλισμός) εκχύει ύπουλα το αποβλακωτικό και εκβαρβαρωτικό του δηλητήριο προς όλες τις κατευθύνσεις (εξού π.χ και το Nazi Chic στην Άπω Ανατολή), και ουχί μόνο στην ταλαίπωρη πατρίδα μας.

Μην κολακεύεστε, οι γερμανομανείς! Που να χτυπάτε τον κwλον σας χάμες οι ελεεινοί ελλλεινοναζί χαζoί, οι εμπνευστές του Διεθνεθνικισμού για Übermensch μας είχαν, για Übermensch μας έχουν, για Übermensch θα μας έχουν εις διηνεκές! Ή νομίζετε ακόμα ρε χιλιαστές χρυσαυγιτάκια, νεοταξικά πιονάκια της Μέρκελ και αφυή μπάσταρδα του Αδόλφου, ότι η «αδελφή & σύμμαχος» Γερμανία της ανατολής του «Μαύρου Ηλίου», δηλαδή της  «Nέας Τάξης Πραγμάτων» για την αποκατάσταση του «Χιλιετούς Reich»  (Neu Weltordnung Zeit für der Tausend Jahr Reich) πιστεύει -στα σοβαρά– στην αξία του Ελληνισμού ως ισοτίμου (ή και «αποκλειστικού»!) εταίρου για την πανευρωπαϊκή [και διαγαλαξιακή Tongue] της επέκταση..?  χαχαχα!


Εκεί εις τας Βρυξέλας και το Βερολίνο παίζουν με την φωτιά, αναζωπυρώνοντας πληγές που δεν σβήνουν εύκολα:

—> 1. ξενοφοβία: και μεταναστοφοβία και προσφυγοαρνησολαγνεία και ισλαμοφοβία

immigration_boost_hypocrisis

—> 2. ικανοκεντρισμό: διάκριση λόγω φύλου, έλλειψης ικανότητας, κανονικότητας ή και υγείας, π.χ δυσμορφοφοβία κλπ.

—> 3. ρατσισμό: απάρτχαϊντ/apartheid, δηλαδή διακρίσεις σε βαθμό εξολοθρεύσεως λόγω τοπικής, γλωσσικής/διαλεκτικής, πολιτιστικής, φυλετικής, χρωματικής, θρησκευτικής διαφοροποίησης ή υπόστασης, ή λόγω εθνικής συνείδησης, ή λόγω πολιτικών και ετέρων φρονημάτων, ή λόγω τρόπου ζωής, ή λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

—> 4. ελιτισμό: βαυκαλισμός με ιδεολογικό πρόσχημα

—> 5. μισολαγνεία

—> 6. υπερεθνικισμό

Pat_Oliphant_28_08_1992

Ανάμεσα στα εργαλεία εκφασισμού του ελληνικού έθνους, συμφώνως Κεντρικού Σχεδιασμού της Ηνωμένης Γερμαν€υρώπης, συγκαταλέγονται η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ διαιώνιση του Κυπριακού Ζητήματος, η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ κλιμάκωση στο Μακεδονικό, αλλά και η περισπούδαστος συνθήκη Δουβλίνου:

 • Δουβλίνο I με υπογραφή Σαμαρά και Κων. Μητσοτάκη: 15 Ιουνίου 1990,
 • Δουβλίνο ΙΙ με υπογραφή ΓΑΠαπανδρέου και Σημίτη: 2003,
 • Δουβλίνο ΙΙΙ με υπογραφή Ευ.Βενιζέλου και Σαμαρά: 2013

Υπό το πρίσμα συγκεκριμένων [πρωκτικών και μη] εμμονών, που παραδόξως διατηρούν τα σκυλάκια των Νιμιτζών εθνικιστών, τα ποντίκια του ΔΙΕΘΝΟΥΣ εθνικισμού υποπέφτουν σε αντιφάσεις εντελώς συνειδητά, ένεκα που μαζί με το Μίσος, την Τιμή και το Αίμα, λατρεύουν και το Ψέμμα, π.χ όσον αφορά την δήθεν απόλυτον αναγκαιότητα για ιδεολογική και πολιτιστική υπεροχή, για εθνική απομόνωση, για φυλετική ανωτερότητα και καθαρότητα, για θρησκευτική αποκλειστικότητα, και για σεξουαλική κανονικότητα.


 

Hitler_Goebbels_stahlhelmatos_

Όσο για την επιβολή σεξουαλικής ομοιομορφίας, επικρατεί σχιζοφρένεια στις τάξεις των φασιστών, ένεκα που ο ελιτίστικος μισάνθρωπος και μισαλλόδοξος ναρκισσισμός τους, δεν μπορεί ν’αναιρέσει πάντα την φύση τους.

Γιατί δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο προστάτης είναι η ..κλειτορίς του ανδρός, του συνόλου των ανδρών, ανεξαρτήτως ερωτικών προτιμήσεων και εάν το έχουν «τριγκάρει» ποτέ το εν λόγω ..σημείο!

Ναι πρόκειται για ..κατασκευαστικό σφάλμα της Φύσεως, και ας το αντικρούσουν αυτό οι θεολόγοι, oι θεωρητικοί της Δημιουργίας, και οι υποκριταί «Πνεεεύμα και Ηθική»

Λες και δεν γινόταν της Χειλουδάκη στην Αρχαιότητα [και παντού και πάντα, δηλαδή, και όχι μόνο στον Ελληνικό Κόσμο, και στην Αρχαιότητα], και της παιδεραστίας το κάγκελον, και του Τριμαλχίου αι ηδοναί, Ταϊλάνδη κανονικά!

Βέβαια ας μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι ακόμα και ως οι γερμανoπoυστάρες που είναι, οι γραφικοί ιδεογλείφτρες διεθνεθνικιστές παραμένουν πολύ επικίνδυνοι, οι ελεεινοί ελλλεινοναζιστές, απάνθρωποι ακριβώς όπως:

i. οι ομο[φυλοφιλο]φόβοι αρνησομοφυλόφιλοι ομοφυλοφιλοκτόνοι φασίστες του Τρίτου Ράιχ (1934-45). Γιατί οι φασίστες του NSDAP και των SS δεν υπήρξαν απλώς κρυφομοφυλόφιλοι. Εμβαίναν και εις παράδοξα βάσανα ίν’αποδείξωσιν τον ..ανδρισμόν των, στα κορμιά συγγερμανών που βαπτίζονταν κατά το δοκούν εβραιόσποροι!

hitler-with-5-first-SS

Ο Χίτλερ με τέσσερις από τους πρώτους SS, αριστερώθεν: Schaubk, Schreck, Hitler, Mauer, Schneider. Ένας πέμπτος έχει σβηστεί από την φώτο αλλά και από τα SS, επειδή αποδείχτηκε Εβραίος, αν και διατήρησε την εύνοια του εραστή του, Χίτλερ, όπως και το δικαίωμα να φορά στολή ..SS: Πρόκειται για τον Emil Maurice, που εξαιρείται από τις διώξεις [και εξολοθρεύσεις] Εβραίων και Ομοφυλοφίλων!

maurice_und_hitler_
hitler y amigo

Hitler και Maurice φωτογραφίζονται μαζί με τον διευθυντή της φυλακής όπου κρατούνται γι’απόπειρα καταλύσεως της Δημοκρατίας [της Βαϊμάρης], λόγω του πραξικοπήματος της μπυραρίας

hitler_birarien_fylaki

Hitler, Maurice και Hess φωτογραφίζονται αμέριμνοι με τον διευθυντή της φυλακής όπου κρατούνται γι’απόπειρα καταλύσεως της Δημοκρατίας [της Βαϊμάρης], λόγω του πραξικοπήματος της μπυραρίας

emil_mauriceO Άντολφ Χίτλερ είχε νοσηρή σεξουαλικότητα, με αρνησομοφυλοφιλία, με απεκκρισολαγνεία, με αιμομειξία (ξαδελφογάμης ο Fϋhrer, που στη συνέχεια θα καταστεί και εξαδελφοκτόνος), σε ερωτικό τρίγωνο με τον ταγματεφοδίτη σωφέρ του, Εμίλ Μωρίς (Chauffeur of Hitler and founder SchutSStaffel. SS Oberführer), και με την παρτόλα εξαδέλφη του, Geli Raubal.mauriceΓια χάρη του Αδόλφου, ο Αιμίλιος θα φονεύσει τον άνθρωπο που συνέγγραψε το Mein Kampf μαζί με τον Χίτλερ, δηλαδή τον Ρωμαιοκαθολικό πατέρα Bernard Stempfle (την «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών«).ΕικονίδιοΕικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο

 

ii. οι μισογύνηδες φανερομοφυλόφιλοι φασίστες (1925-34).

Εικονίδιο

http://oswulf.deviantart.com/a…

Είναι αυτοί των Ταγμάτων Εφόδου (SA), του Έρνστ Ρεμ, ο ντούρος [ 😉 ] μαικήνας του Χίτλερ που ονειρεύονταν στρατοκρατία από αρρενωπoύς αλλά ..αλλαξοκωλιάρηδες και ζευγαρωμένους πολεμιστές, δίχως όμως «υστερικές γυναικούλες και των δυο φύλων», αυτούς που έχτισαν το Τρίτο Ράιχ, πριν τους «μαχαιρώσει πισώπλατα» – ήτοι ..φούστικακαι αυτούς, μαζί με τους στρασσεριστές, ήτοι την συνιστώσα «σοσιαλισμός» από το «εθνικοσοσιαλισμός» η Αδέλφω Χίτλερ το 1934, την Νύκτα των Μεγάλων Μαχαιριών, κατόπιν κολεγιάς του με την ηγεσία της Βέρμαχτ (εκ της παραδοσιακής αριστοκρατίας γης) και με το τραπεζοβιομηχανικό μπλοκ [το ίδιο ακριβώς που ακόμα κυβερνά την Γερμανία: IG Farben (συσπείρωση των BASF, Bayer, Hoechst, Agfa, Griesheim-Elektron, Weiler Ter Meer, που μεταπολεμικώς ξανασπάσαν σε AGFA Gevaert, BASF, Bayer, Sanofi), HDW, BMW, Mercedes-Benz, Krupp, Thyssen, Siemens, Ferrostaal, Volkswagen κλπ.]

Πάντως μετά από την σφαγή των αρχηγών τους, οι πιο ..μακροημερεύσαντες από τους ταγματεφοδίτες (SA), επανδρώσαν τα ϟϟ των Χάιντριχ, Χίμμλερ, Ες, και Χίτλερ.


 

hitler_und_roehm_in_nuremberg

 

Xrysavgites-nazistikoi-xairetismoi-9-570

Ηνωμένη Γερμαν€υρώπη εὑρῆκε τὴν Ελλάδαν δαµαλίδα ἁπαλὴν καὶ τρυφεράν, καὶ ὡς τὸ καινὸν ἀλεκτόριν οὕτως αὐτὴν πεπήδηκεν. Καὶ ἐποίησε παιδία ὡς τὰ ξεκούκουδα, ίνα γ€ρμανοτσολιάδας αποκαλούσιν. Καὶ οὐδεὶς τολµᾶ λαλῆσαι


Thumbnail
Thumbnail

Reichskommissariat Μπoυρδελάς-

Reichskommissariat ΟυκραΐναThumbnail

Να δω ποσους θα βρείτε ..καθάρυους, για ν’αφήσετε ζωντανούς ή εκτός Γυάρου, πανύβλακες ξεκwλιάρηδες, εάν ο μοι γένοιτο αποσπάσετε ποτέ την εξουσία! Και προς τι όλα;

Ιδού ο άνθρωπος, ο ζωόφιλος πισωγλεντάκης καγκελάριος της μισολάγνου καρδιάς σας, Adolf Hitler, με έναν όρχιν, και την κωλoτυριπίδα να, ίσως και από τον ίδιο, τον Ernst Julius Günther Röhm, που υπήρξε κωλoμπαράς ντoύρος. Και κάπως έτσι εξηγείται εν μέρει και το μένος του Άντολφ, η προδοσία, η πoυστιά, την «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών» .

e864a2185

Thumbnail

Thumbnail

Tο ζεύγος σε αναμνηστική φώτο φασισταριών που κατηγορούσαν το σύμπαν για σιωνιστική συνωμοσία, που δήθεν ότι ανάγκασε το Δεύτερο Ράιχ της Γερμανίας να παραδοθεί το 1918, ενώ υποτίθεται ότι «δεν είχε χάσει«. Και όμως, κατά παράφωνη ειρωνεία, προεξάρχων ανάμεσά τους, είναι ο πανύβλαξ στρατηγός Erich Ludendorff, μέγιστος συνυπεύθυνος της στρατιωτικής αποτυχίας και της ήττας του Δευτέρου Ράιχ:

Thumbnail

Γενικά αρέσκονται οι λογής λογής φασίστες στις φαντασιώσεις: «Αν δεν είχαμε ηττηθεί, αν δεν είχαμε προδοθεί, αν είχαμε φτάσει στο Μπακού» .! Και αν δεν σκότωνε τον μπήχτη του, ωσάν τον Σουλεϊμάν τον Κανουνί [και τον Ισκαντάρ Ντουλ-Καρνάϋν], ο Αδόλφος Χίτλερ, αυτός θα συνέχιζε να τον πηδάει (ο Ernst Röhm)..


 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: