το Ισλάμ του Βλάντιμιρ Πούτιν

28/12/2015


Εικονίδιο
Vlad_Putin_Kremlin

Ο νεοτσάρος πασών των Ρωσιών και πανυπερσέβαστος άρχων της Ευρασιατικής Ενώσεως, Βλάντιμιρ Πούτιν, ασχέτως του αν είναι ολοκληρωτικός, και πόσο είναι, ως ηγεμών, κατάφερε και την μάζεψε την χώρα του, που βρισκόταν σε ελεύθερη πτώση οικονομικώς, λόγω της σοβιετικής στασιμότητας (1964-89) και του νεοφιλελέ χειμώνα (1985-99)!

mosque_22kul_sharif22

Kul Sharif, όψιμο και παραμυθένιο τζαμί στο Καζάν

FINA World Championships Kazan 2015

Αλλά γιατί άραγε αυτός ο μεγάλος ηγέτης δεν ανησυχεί για την ακμή του Ισλαμικού Κόσμου, εντός και της δικής του επικρατείας, από Μόσχα μέχρι Γκρόζνιυ, από Αγία Πετρούπολη μέχρι Καζάν, και από Μαϋκοπ μέχρι Ιρκούτσκ;

putin_and_islam

putin-muslims

Στα πλαίσια της αναγέννησης του ρωσικού μεγαλείου, ο Βλάντιμιρ Πούτιν (1999-2015), τα ζύγισε από ‘δω, τα ζύγισε από εκεί, και συνειδητοποίησε ότι η τακτική melting pot (= ομογενοποίηση μουλωχτή, μέσω σεβασμού διαφορετικότητας) είναι η καλύτερη μέθοδος για την δόμηση στερεάς αυτοκρατορίας.

kadryov-putin_4

Σε αυτό το χωνευτήρι, ο Βλαδίμιρος έχει περιλάβει και το Ισλάμ. Χορηγεί Ισλάμ ρωσικόν, αναστηλώνοντας παλαιά τζαμιά, ή σηκώνοντας νέα, σε πόλεις όπως το Γκρόζνιυ, το Καζάν, το Κασίμοφ, η Ούφα, το Τιούμεν, η Αγία Πετρούπολη, η Μόσχα κλπ.

kadryov-putin

Putin-Kadyrov_2

kadryov-putin_5

Putin-and-Kadyrov

Άλλωστε ισλαμικές χώρες συγκαταλέγονται στους καλύτερους συμμάχους του, χώρες όπως π.χ το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Τατζικιστάν, η Κιργιζία, η ..Συρία!

Εικονίδιο

Γιατί είναι έξυπνος ο Βλαδιμηρός Πούτιν, και ξέρει ότι το πρόβλημα του εκβαρβαρισμού της Εγγύς Ανατολής δεν οφείλεται στο όποιο Ισλάμ, αλλά στις άτσαλες επεμβάσεις έτερων ηγεμόνων («Δύση»), όσο και στον ζόφο των ισλαμοφασιστικών τσουτσεκιών ενός επιτόπιου γεωπολιτικού παίχτη, του οίκου ιμπν-Σαούντ.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, το διοργάνωσε φέτος στο Καζάν, μητρόπολη των ρωσωφώνων Μουσουλμάνων, όπου τους έστησε περικαλλή νέο ναό, το 2013.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το ζήτημα του εκβαρβαρισμού των τωρινών Μουσουλμάνων, δεν οφείλεται σε πολιτισμικά χάσματα ή και την ύπαρξη κατώτερων φυλών. Πηγάζει από την συγκεκριμένη δυναστεία, που με την πολιτική της, χαζεύει τους πιστούς του Ισλάμ, και τους πολώνει ως προς την υπόλοιπη Ανθρωπότητα, με την σχολή Χανμπαλι (Σαλάφι και Ουαχαμπί / Βαχαβίτες), η οποία και γεννά και τροφοδοτεί την αλ-Νούσρα, την αλ-Καΐντα, τους Ταλιμπάν, τους μαυροφόρους του ψευδοχαλιφάτου (Daesh/ISIL), το Μπόκο Χαράμ κλπ.

Το ερώτημα που αξίζει να επιλυθεί, όχι μόνο από τους Έλληνες, αλλά από ολόκληρη την Υφήλιο, είναι το γιατί την επαύριον της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 (9/11), οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, και ολόκληρος ο «Ελεύθερος» Δυτικός Κόσμος τα βάζει με χώρες, που ίσως, και μπορεί, και το διότι και το εφόσον, πιθανώς και πιθανότατα να σχετίζονται (ή απλά να υπομένουν / υποθάλπουν, όπως έπραττε η Ελλάδα με τους Κούρδους κομμουνιστές αυτονομιστές του PKK, μέχρι το 1999) τζιχαδικές δυνάμεις, και όχι την [ιδεολογική, αλλά όχι μόνο] πηγή του ισλαμικού εξτρεμισμού, Σαουδική Αραβία (και τα παραρτήματά της, ΗΑΕ, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ). Έχουν χτυπηθεί / αποσταθεροποιηθεί / λεηλατηθεί Ιράκ, Αφγανιστάν, Σουδάν, Συρία, Λιβύη κ.ά, αλλά όχι η ρίζα του Κακού, ο Σαουδικός Οίκος, η μήτρα της διεθνούς ισλαμικής τρομοκρατίας!

DAcELPpXYAI9aAM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όσον αφορά τον «ισλαμικόν κίνδυνον», αυτήν την επίμονη πεποίθηση που μας έχουν φυτέψει στο κρανίο, τόσο από τας Ευρώπας, όσο και από τον Κλήρο, αλλά και από το τοπικό παράρτημα του επιδιωκομενου ΔΙΕΘΝΟΥΣ Χιλιετούς Deutsche Reich, την Χρυσή Πoρδή, αξίζει να σημειωθεί ότι «παραβλέπεται» βολικά το φλερτ του Τρίτου Ράιχ με το Ισλάμ [και με το σουνίτικο, και με το σιίτικο, και με την χείρα φιλίας, τείνουσα αρχεοελλλεινικώς προς ποικίλα έθνη Μωαμεθανών: Άραβες (Παλαιστίνιοι, Ιρακινοί, Σύριοι), Τούρκοι, Βόσνιοι (& Σέρβοι του Νόβι Παζάρ), Αλβανοί, Λίβυοι, Πέρσες κ.ά]..

Βέβαια η Χρισή Αβγή –αλλά και γενικότερα ο όψιμος «ευρωπαϊκός εθνικισμός», αν και αποκρυσταλλωμένο απολίθωμα του ναζισμού («the vigilant nations, from Lisbon to Vladivostok», με όλες τις παραλλαγές, και ως Τρίτη Θέση, Στρασσερισμός κλπ)– προσποιείται αμνησία ώστε να μην ..βραχυκυκλώνει τα κράνη, τους αφυείς λύκους που εκτρέφει, και οι οποίοι καταναλώνουν τόνους ξενοφοβίας και ισλαμοφοβίας, προς καθημερινήν βρώσιν, μαζί με το Αίμα, την Τιμή και το ..Σανό που τους μπουκώνουν, μαζί και με τον αντισημιτισμό, και την γενικότερη μισολαγνεία, τα πάγια δόγματα του ναζισμού.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ιδού και η γνώμη του sputniknews.com, για την Χρυσή Κόπρον του Αυγείου, δηλαδή η άποψη του [πάντως πολλάν ..αγαπημένου των ελεεινών Ελλήνων ακροδεξιών] Βλάντιμιρ Πούτιν αυτοπροσώπως:

Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο

russian-president-vladimir-putin-sent-his-greetings

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εικονίδιο
Εικονίδιο
Εικονίδιο
SaudiSaurons_Hanbali_fascists_small_portion_of_IslamicWorld

branches_of_Islam

Δεν είναι μονάχα αφελές, αλλά και ανακριβές, ανυπόστατο και επικίνδυνο, το να τσουβαλιάζονται οοόλοι οι Μουσουλμάνοι, ως ..επάρατοι, ..τρισκατάρατοι και ..βεελζεβουλήδες. Λες και είναι ένα πράγμα και οι ποικίλες αποκλίσεις του Χριστιανισμού:

1. Ανατολικοί Ορθόδοξοι (και ΓΟΧ, Παλαιόπιστοι, Μολοκάνοι, Ντουχομποροι κλπ),

2. Νεστοριανοί (οι Ασσύριοι / Χαλδαίοι της αλ-Τζαζίρα/Ασσυρίας, αλλά και η Εκκλησία της ακτής Μάλαμπαρ στις Ινδίες),

3. Μονοθελητιστές (οι Μαρωνίτες, και οι Γρηγοριανοί / Αρμένιοι Αποστολικοί),

4. Μιαφυσίτες (π.χ Ιακωβίτες, και η Εκκλησία της ακτής Μαλανκάρα [η «του Θωμά«] στις Ινδίες),

5. Μονοφυσίτες (π.χ Κόπτες),

6. Ρωμαιοκαθολικοί και οι Ουνίτες τους (Γραικοκαθολικοί και λοιποί),

7. Ρεφορμιστές (Πρεσβυτεριανοί & Καλβινιστές),

8. Λουθηρανοί & [μετριοπαθείς] Ευαγγελικοί,

9. Αναβαπτιστές (Μεννονίτες, Χουττερίτες κλπ),

10. Αγγλικανοί & Επισκοπαλιανοί,

11. Μεθοδιστές & Βαπτιστές,

12. Κογκρεγκασιοναλιστές (Congregationalists, φονταμενταλιστές αναμορφωτές, όπως οι Κουακέροι/Quakers, και οι Πουριτανοί/Puritans),

13. Πεντηκοστιανοί,

14. Χιλιαστές (Μάρτυρες του Ιεχωβά) και Αντβεντιστές (Έλευσις των Αγίων των Υστερων Ημερών), και

15. ..Μορμόνοι.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Άπαντες οι ελλλεινοναζί χαζoί, και λοιποί μισολάγνοι και στείρα ελιτιστές που πιστεύουν ότι το Ισλάμ πρέπει να ..εξαλειφθεί από προσώπου Γης, ας ομιλήσουν δια τον «..Ισλαμικόν Κίνδυνον», με τις ακόλουθες:

—> Την Μουσουλμάνα Τατάρα Αλίνα Καμπάεβα, διαπρεπή ολυμπιονίκη των Ρωσιών, allegedly also a lover of a certain World leader….

Εικονίδιο

—> Ή μήπως ν’απευθυνθούν στον Τάταρο από την Ούφα που αποστάτησε απ’την ΕΣΣΔ για χάριν της ευημερίας των ΗΠΑ, Ρούντολφ Χαμέτοβιτς Νουρέγεφ, μέσω ..μέντιουμ βέβαια, αφού έχει συγχωρεθεί εδώ και και χρόνια.

Nureyev_Allan_Warren

Rudolf_to_elafaki

Nureyev_the_year_he_defected_to_the_West

—> Ή στην Ιρίνα Σάυκ, επί της ουσίας την Ειρήνα Βαλερύευνα Σαϋχλισλάμοβα (Ирина Валерьевна Шайхлисламова), θυγατέρα Τατάρου..

Εικονίδιο

—> Ή στις αδελφές Hadid, Bella και Gigi, θυγατέρες Παλαιστινίου..

Gigi_and_Bella_Hadad

Εικονίδιο
Εικονίδιο

—> Ή μήπως να μιλήσουν με την Μαροκινή Νισρίνα Σμπία, νέο διάττον αστεράκι του Instagram (@nisrinasbia). Nisrina

Nisrina3

Nisrina2

Nisrina4

—> Ή μήπως να μιλήσουν με μιαν περήφανη Ελληνίδα, όπως π.χ την σύζυγον του Τομ Χανκς, Ρίτα Ουίλσον, γεννημένη Μαργαρίτα Ιμπραχίμοβ, ως θυγατέρα Μουσουλμάνου Πομάκου [και Ορθοδόξου Βορειοηπειρωτίσσης]…

Εικονίδιο

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ευμένης

Advertisements

8 Σχόλια to “το Ισλάμ του Βλάντιμιρ Πούτιν”

 1. Καμία απολύτως σχέση δεν έχουν οι τζιχαντιστές τρομοκράτες του ΙΣΙΣ, της Μπόκο Χαράμ, της Αλ-Κάιντα και άλλων εξτρεμιστικών τρομοκρατικών ομάδων, με τον λεγόμενο «Ουαχχαμπισμό» και τον Σαλαφισμό.
  https://ahmadeldin.org/2014/05/10/salafiyya-and-the-myth-of-wahaby-islam/

  Αυτό που λέμε σήμερα «Ισλαμιστική» τρομοκρατία ξεκίνησε από τρομοκράτες που στόχο είχαν Μουσουλμανικές χώρες, Μουσουλμανικές ηγεσίες και Μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Η λεγομένη «Ισλαμιστική» τρομοκρατία που «χτυπάει» πλέον και την πόρτα της Δύσης, τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, ήταν ήδη αρκετά γνωστή στους Μουσουλμάνους οι οποίοι ήταν (και είναι) και τα πρώτα θύματα αυτού του εξτρεμισμού.
  https://ahmedeldin.files.wordpress.com/2015/02/xaritzhtes.pdf

  Φάκελος Τρομοκρατία: Η θέση του Ορθόδοξου Ισλάμ για τους τρομοκράτες, τις επιθέσεις αυτοκτονίας και το Τζιχάντ
  https://ahmadeldin.org/2016/03/22/fakelos-tromokratia/

 2. Evmenis said

  Δεν είναι -λέει- Σουννίτες της σχολής Χάνμπαλι, οι τζιχαδιστές!
  Και δεν υποστήριζονται λέει από τους επισημους χορηγούς της Χάνμπαλι σχολής, τον οίκο ιμπν-Σαούντ!

  Γελάει ο κόσμος ρεεε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: